Raner pågrepet etter politiaksjon

En 21 år gammel mann ble klokken 19.40 pågrepet i et boligfelt i Vestby etter en politiaksjon. Mannen var sammen med to andre gjerningsmenn etterlyst for et ran i Lunner kommune i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pepperstad Skog boligfelt i Vestby ble sperret av, og bevæpnet og maskert politi rykket ut, da det ble kjent hvor en av gjerningsmennene oppholdt seg. Pågripelsen pågikk uten dramatikk.

Det var i går ved 21-tiden at gjerningsmannen og to kamerater møtte opp hos en bekjent i samme alder. De krevde et ikke ubetydelig pengebeløp, og da fornærmede nektet å betale summen forsynte de tre mennene seg med fornærmedes bil, pc og mobil. Politiet vil ikke fortelle hvorvidt fornærmede skyldte gjerningsmennene penger.

- Jeg ringte selv gjerningsmannens mobil tidligere i dag, og han lot seg til slutt overtale til å overgi seg, forteller lensmannsbetjent Alf Erik Hagebakken ved Gran lensmannskontor.

21-åringen blir avhørt av politiet i morgen tidlig. De to andre gjerningsmennene er ikke pågrepet, men politiet i Lunder har gode spor å gå etter.