Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranere brukte pappas BMW

To unge menn er pågrepet etter at de ranet en 7-Eleven-kiosk i Asker i natt. Ranerne var bevæpnet, og bilen de hadde tenkt å flykte med tilhørte den ene ranerens far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene på 19 og 21 år ble pågrepet i morgentimene og er siktet for væpnet ran. Litt før klokka tre i natt hadde de to satt håndjern på mannen som var på vakt i storkiosken. De skal også ha slått ham et par ganger med flat hånd før de truet ham til å legge seg på gulvet bak disken, melder Asker og Bærums Budstikke.

En drosjepassasjer som kom til kiosken kort tid etter, ble også kommandert ned på gulvet, men sjåføren i drosjen oppfattet situasjonen og rygget bilen ut i et kryss for å sperre ranerne inne. Ranerne la da på sprang og satte igjen BMWen med nøklene i.

Politiets hundepatrulje fant 21-åringen i 04-tida, og 19-åringen ble pågrepet da han forsøkte å ta drosje til Oslo. Utbyttet fra ranet ble også funnet av hundepatruljen, og sammen med pengene fra ranet fant politiet våpen og finlandshetter. Våpnene som ble funnet av politiet viste seg å være luftpistoler som er kopier av skarpe våpen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling