Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranere slo butikkansatt bevisstløs

To menn bevæpnet med et håndvåpen slo ned en ansatt og ranet mandag ettermiddag Lexow låsservice på Sagene i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ranerne truet og slo ned mannen, som var alene i butikken like før stengetid, får NTB opplyst hos politiet i Oslo. Mannen ble slått bevisstløs og ranerne var forsvunnet da han gjenvant bevisstheten. Den unge mannen skal ikke ha blitt påført alvorlig skade av slaget.

Radiokanalen P4 melder om at ransutbyttet skal ha vært på om lag 25.000 kroner, men politiet vil ikke bekrefte summen overfor NTB.

Ranerne skal være mellom 18 og 25 år gamle og var likt antrukket i sorte og hvite fritidsjakker av merket Fila. De truet med en pistol eller en revolver.

Væpnet politi og hunder lette mandag ettermiddag etter ranerne i det aktuelle området.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling