Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranere stakk av med automatpenger

Slo en kvinne i ansiktet og stakk av med 25.000 kroner fra en bolig i Verdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fikk melding klokken 8.15 om at en kvinne i 40-årene var blitt ranet i sitt eget hjem i Verdal. To ukjente menn kom seg unna med et ukjent pengebeløp, opplyser operasjonsleder Jan Birger Jacobsen i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ifølge nettutgaven til Adresseavisen kom ranerne seg unna med 25.000 kroner. Huseieren jobbet inntil forrige uke som automattømmer for Røde Kors og oppbevarte noen ganger penger hjemme. Han skulle egentlig ha levert inn pengene i banken sist fredag, men fikk ikke anledning. I helgen var han bortreist i forbindelse med ny jobb, mens kona og de to mindreårige barna var hjemme.

Ranerne dukket plutselig opp i stua mandag morgen og angrep kvinnen i huset.

- Hun fikk et slag i ansiktet av ranerne. De stakk av med pengene, men vi vet ikke hvordan de har kommet seg bort, sier Jacobsen.

Ranerne skal være mellom 20 og 25 år, med tynn kroppsbygning og rundt 170-180 centimeter høye. Den ene hadde på seg en blå hettegenser, mens den andre hadde på seg en grønn hettegenser.

Ranet er det andre i Verdal i løpet av to uker. Statistikk viser at kommunen er hardest rammet av kriminalitet i Nord-Trøndelag. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media