Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranere stripset fast betjening og kunder

Brutalt ran av Rimi-butikk i Oslo. Politiet på jakt etter sølvgrå Mercedes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

(Dagbladet.no): Politiet leter i natt etter en sølvgrå Mercedes 190 etter at en Rimi-butikk på Grünerløkka i Oslo brutalt ble ranet i går kveld. De bevæpnede ranerne stripset fast betjening og kunder før de stakk av med et ukjent beløp.

- To ansatte og én kunde ble stripset fast. De ble sjekket på legevakta og har kommet fra ranet uten fysiske skader, opplyser operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge Ølstad var mesteparten av kveldens omsetning allerede lagt i safen, så utbyttet er antakeligvis magert.

Det var i 22.15-tida i går kveld at ransalarmen gikk etter ranet på Rimi i Sannergata. Det er uklart hvor mange ranere det er snakk om.

- To eller tre menn var inne i butikken og viftet med en pistolliknende gjenstand. Samtidig satt én eller to inne i bilen på utsida, forklarer operasjonslederen, som opplyser at vitner er blitt avhørt, og at politiet så langt ikke kan gjøre stort annet enn å holde utkikk etter den sølvgrå Mercedesen.

- Vi vil ikke gå ut med noe ytterligere signalement ennå, sier Ølstad.

Det var for seinest en måneds tid siden et liknende ran i området. Den gang stakk flere ranere av i en liknende bil etter å ha ranet Bunnpris-butikken i Sofienberggata.

BRUTALT: To ansatte og én kunde ble stripset fast under det brutale ranet på øvre Grünerløkka i Oslo i går kveld. De ble kjørt til legevakta for sjekk. Foto: DANIEL LAABAK
BRUTALT: To ansatte og én kunde ble stripset fast under det brutale ranet på øvre Grünerløkka i Oslo i går kveld. De ble kjørt til legevakta for sjekk. Foto: DANIEL LAABAK Vis mer

- Vi kan ikke trekke noen konklusjoner om sammenheng på dette tidspunktet, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad til Dagbladet.no.

Oslo-politiet ønsker tips i saken, på telefonnummer 22 66 90 50.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media