Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranere truet og stripset fast ICA-medarbeidere

Betjeningen ble truet med pistol og stripset fast.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre ranere ga de ansatte ved ICA-butikken i Gamle Hovsetervei i Oslo et sjokk da de kom på jobb fredag. Betjeningen ble truet med pistol og stripset fast.

Politiet fikk melding om ranet av ICA-butikken i Gamle Hovsetervei 2 i Oslo klokken 6.58 fredag.

- Tre ansatte var på vei inn i butikken via kjelleren da tre ranere dukket opp og truet dem med pistoler. Ranerne stripset så fast de ansatte, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

To av gjerningsmennene skal ha hatt hette over hodet, noe den tredje ikke hadde. Han skal ha et afrikansk utseende, ifølge politiet.

Ranerne forlot stedet i det politiet tror er en sølvfarget Volkswagen Polo. Bilen skal like etter ha vært innblandet i et trafikkuhell i nærheten.

- Den har antakeligvis ganske ferske kollisjonsskader, sier Jørstad.

Politiet har iverksatt full etterforskning. Flere vitner vil bli avhørt i løpet av fredagen.

(NTB)

RAN: Ranerne forlot stedet i det politiet tror er en sølvfarget Volkswagen Polo. Bilen skal like etter ha vært innblandet i et trafikkuhell i nærheten. Foto: Espen Hovde
RAN: Ranerne forlot stedet i det politiet tror er en sølvfarget Volkswagen Polo. Bilen skal like etter ha vært innblandet i et trafikkuhell i nærheten. Foto: Espen Hovde Vis mer
image: Ranere truet og stripset fast ICA-medarbeidere

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!