Ranere ventet på postansatte da de kom på jobb

Maskerte menn truet seg inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Strømsø postkontor i Tollbugata i Drammen ble ranet i morges.

- To maskerte menn truet seg inn på postkontoret i forbindelse med at to ansatte kom på jobb, opplyser pressedirektør Kjell Rakkenes i Posten til Dagbladet.

Ifølge politiet kom ransmeldingen klokka 06.42. Det er ukjent hvordan ranerne forlot stedet, og politiet jakter nå på gjerningsmennene.

- De maskerte mennene satte betjeningen ut av spill og oppholdt seg i lokalene en stund før de stakk av gårde, skriver politiet i en pressemeldning.

Ingen skal ha blitt fysisk skadd under ranet.

- Men det er klart de er preget av det de har blitt utsatt for. Vi har nå fokus på å ta oss av de to ansatte, sier Rakkestad.

To timer etter ransmeldingen ville politiet ikke opplyse hvorvidt ranerne er bevæpnet, hvordan de postansatte ble «satt ut av spill» eller om det finnes noe signalement på gjerningsmennene.

- Jeg har ingen kommentarer før på en pressebrief klokka 10.30, sier Bård Olav Fossan, leder for kriminalavsnittet ved Drammen politistasjon, til Dagbladet.

Han ber folk som har vært i området før, under og etter tidspunktet da ranet skjedde om å ta kontakt med Søndre Buskerud politidistrikt.

Posten Norge opplyser at det i morges ikke er klarlagt om ranerne fikk med seg penger.

Dagbladet.no kommer med mer.