Ranerne fikk med seg nesten 100 000 kroner, mesteparten i mynt

- De hadde fått mer om de hadde solgt de stjålne bilene, sier banksjefen.

TRE RANEERE: Tre ranere slo i går morges til mot en bank i Töcksfors i Sverige, nær grensa til Norge. Bildet ble tatt da ranerne forlot banken. Foto: Morgan Sahlin / NTB scanpix
TRE RANEERE: Tre ranere slo i går morges til mot en bank i Töcksfors i Sverige, nær grensa til Norge. Bildet ble tatt da ranerne forlot banken. Foto: Morgan Sahlin / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jakten på de tre gjerningsmenne etter det brutale ranet i Töcksfors i Sverige har fortsatt med full styrke i dag. Ifølge det svenske nyhetsbyrået TT ble utbyttet de bar med seg ut av banken rundt 100 000 svenske kroner, noe som utgjør nesten 90 000 norske kroner.

Grunnen til at posene ranerne bar ut av banken var så store var at mesteparten av utbyttet var mynter.

- Ranerne hadde fått mer penger om de hadde solgt de stjålne bilene, sier banksjefen i Westra Wemlands sparebank, Håkan Nordblad, til Aftonbladet.

- Teller kroner Han forteller at de ansatte i banken har det etter forholdene bra, og at banken er åpen igjen i dag.

- Jeg fatter ikke at noen kan gjøre noe slikt for så lite penger, men det er tilfredsstillende å vite at de trolig har brukt hele natten på å telle kroner, sier Nordblad til den svenske avisa.

Politiet søker nå bredt for å finne hvem ranerne er og hvor de nå befinner seg.

- Det finnes et visst antall personer som er interessante når et slikt ran skjer. En del av dem sitter bak lås og slå, men ikke alle, sier Lars Öjelind ved politiet i Sverige til TT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer