Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranerne fortsatt på frifot

Mennene bak det brutale ranet av en pengetransport i Lillestrøm i går er fortsatt på frifot. Politiet har fått inn rundt 60 tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store styrker jakter på to eller tre menn som forsvant i en sølvgrå Audi i går. Hvor mye ranerne fikk med seg er fortsatt ikke på det rene.

- Det kan ta lang tid å få den fulle oversikten, mener førstebetjent Kåre Strand ved Romerike politidistrikt.

Han forteller at politiet har fått inn rundt 60 tips det siste døgnet. Flere personer vil bli kalt inn til vitneavhør.

Nøye planlagt

Politiet sier at de ikke har noen faste holdepunkter for hvem som kan stå bak ranet, men etter det Dagbladet erfarer kan flere personer rundt den hardt belastede Tveita-gjengen fra Oslos østkant være sentrale.

Politiet skal ha tystertips vedrørende konkrete navn som skal ha vært aktive i planleggingen av et større kupp de siste ukene. Ranet i Lillestrøm bar preg av å være nøye planlagt.

Brutalt

Securitas-vekterne hadde akkurat tømt nattsafen da to maskerte ranere slo til, utstyrt med automatvåpen. Ofrene ble kneblet og lenket med håndjern før mennene stakk av, først på en rød motorsykkel, som ble byttet ut i det politiet tror var en sølvgrå Audi A6 stasjonsvogn. Det kan ha vært en tredjeperson som ventet i fluktbilen. En av vekterne måtte på sjukehus med en skadd arm etter overfallet.