Ranerne kastet to kvinnelige bankansatte ut av bilen under biljakt

Tre døde etter dramatisk bankran i California.

TRE DØDE: To ranere og en kvinnelig bankansatt døde under en politijakt i California i går. Foto: AP/Craig Sanders/Scanpix
TRE DØDE: To ranere og en kvinnelig bankansatt døde under en politijakt i California i går. Foto: AP/Craig Sanders/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et kvinnelig gissel og to ranere ble drept under en dramatisk biljakt i etterkant av et bankran i California i USA i går ettermiddag lokal tid.

De tre ranerne forsvant fra banken med tre gisler i en stjålet SUV. Politiet la seg på hjul etter fluktbilen, og i løpet av biljakten som ifølge nyhetsbyrået AP varte i 45 minutter, ble to av gislene kastet ut av bilen.

De ble begge sendt til sykehus med skuddskader, ifølge AP.

Fjorten politibiler var involvert i jakten på ranerne, og både biler og hus ble pepret med kuler i løpet av denne turen.

- Det var en kaotisk, og virkelig en av de mest farlige og spente situasjoner en politimann kan gjennomgå, sa politisjef Joe Silva på en pressekonferanse.

Etter biljakten ble det tredje gislet samt en av ranerne funnet drept inne i fluktbilen. En annen raner døde senere av skuddskader.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer