- Ranerne kjenner gamblingmiljøet

Politiet jakter på tre menn etter grovt ran av pokerspillere i Oslo.

- Ranerne kjenner gamblingmiljøet
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Etter ranet av den illegale poker- klubben «Snowmen» på Grønland i Oslo lørdag 5. desember fikk politiet beskrivelser fra flere vitner av ranerne.

Pistol og kniv- Vi leter etter tre ranere. En av dem er middels høy, 20-25 år gammel, slank, mørkåret og med fippskjegg, trolig av asiatisk opprinnelse. Han snakket flytende norsk. Raner nr to er også middels høy og mørk, og trolig i 20-åra. Tredjemann var bedre maskert enn de to andre, og vi mangler godt signalement på ham, sier sjef for etterforsknings- avsnittet ved Oslo Politidistrikt, Inge Sundeng, til Dagbladet.

De tre stormet inn i pokerlokalet med minst ett håndvåpen og en kniv. Flere spillere satt rundt bordet og mange tusen kroner var i spill rundt bordet.

Den samme klubben ble igjen ranet tidlig på morgenen onsdag 15. desember. Pokerklubben «Snowmen» skal etter det Dagbladet får opplyst ha drevet i rundt ett år. Lørdag skal det ha vært spesielt mye penger rundt pokerbordene.

Sluppet innHan forteller at ranerne ble sluppet inn i lokalet, og trolig fikk med seg et beløp på rundt 50 000 kroner, som lå skjult i et skap eller safe. Ifølge flere kilder Dagbladet har snakket med antas det at noen låste opp en dør for å slippe inn ranerne i forkant av ranet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer