SPERRET AV HELIKOPTERBASE: Politiet sperret av helikopterbasen der politiet har sine helikoptre plassert etter at det ble funnet en mistenkelig kasse på basen. Nå viser den seg å innholde skarpt. 

Foto: Pontus Lundahl / Scanpix
SPERRET AV HELIKOPTERBASE: Politiet sperret av helikopterbasen der politiet har sine helikoptre plassert etter at det ble funnet en mistenkelig kasse på basen. Nå viser den seg å innholde skarpt. Foto: Pontus Lundahl / ScanpixVis mer

Ranerne plasserte bombe ved politihelikoptrene

Ble først rapportert som ufarlig. Nå snur politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
STOCKHOLM (Dagbladet/Expressen): Da ranerne stakk av fra verdisentralen G4S like utenfor Stockholm i morges, hadde politiet tenkt til å ta opp jakten med sine helikoptre.

Men en mistenkelig kasse i hangaren der helikoptrene sto hindret politiet i å lette. Politiet undersøkte kassen lenge, og i 01.30-tida gjorde antibombe-personell seg klare til å skyte på den mistenkelige kassa. Til slutt konkluderte politiet med at det ikke var noe mistenkelig plassert i kassen.

Nå i kveld har politiet ombestemt seg. Etter en teknisk undersøkelse av kassa nå i kveld viser det seg at gjenstanden ved helikopterbasen likevel var skarp, skriver Expressen.se.

- Vi bedømmer det å være en skarp innretning, sier Ulf Göranzon ved Stockholm politidistrikt til avisa.

Han vil ikke kommentere hva slags eksplosiver det er snakk om eller andre omstendigheter rundt saken.

Dagbladet kommer med mer.