Rånere rydder på Osterøy

Rånerne ville motbevise sitt dårlige rykte

Rånere på Osterøy utenfor Bergen ville vise at de også bryr seg om miljøet.

RYDDER: Joakim Tverlid Andersen (t.v.), Andreas Tokheim og Tormod Lavik plukker søppel ved Valestrand kai på Osterøy. Foto: Anders Totland / Bygdanytt
RYDDER: Joakim Tverlid Andersen (t.v.), Andreas Tokheim og Tormod Lavik plukker søppel ved Valestrand kai på Osterøy. Foto: Anders Totland / Bygdanytt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag tok gutta som ellers er glad i kjøretøy beina fatt, og satte i gang en drøye tre timers lang ryddeaksjon på strandområder på Osterøy.

- Bilmiljøet har fått et ganske dårlig rykte på Osterøy. Vi ville bare vise at vi er som alle andre, og at vi også vil ta vare på miljøet, forteller en av initiativtakerne, Nicolai Fjærestad, til Dagbladet.

Det var Bygdanytt som først omtalte saken.

Nå håper Fjærestad og resten av rydde- og rånemiljøet at det kan bli en aktivitet de driver med oftere.

- Ja, det er klart, vi håper det gjentar seg. Det var greit oppmøte denne gangen, selv om det ikke passet for alle. Da er det jo gøy for oss også å fortsette med det, sier Fjærestad.

Mye søppel

Til tross for at også Osterøy hadde vært med på den nasjonale strandryddedagen for bare noen uker siden, lå det fortsatt søppel spredd rundt om i kommunen da rånegjengen satte i gang søndag.

- Det var voldsomt med søppel. Vi rydda der vi pleier å være mest, og der er det fullt av søppel hele tida. Det er ikke bare oss heller, det er jo flere som oppholder seg der. Så det beste hadde jo vært om alle rydda etter seg selv, påpeker Fjærestad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer