Rånersjefen pågrepet

Ble tatt på senga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): – Det er riktig at politiet kom og hentet meg tidlig på morgenen for å foreta et avhør. Jeg ble satt på celle mens jeg ventet på å bli avhørt, sier rånernes talsmann i Notodden, Espen Kittilsen til avisa Varden.

Pågripelsen skjedde i kjølvannet av de mange brannene som herjet Notodden i forbindelse med rånerdemonstrasjonen i forrige uke.

Rånerne får ikke kjøre igjennom favorittstripa si i Storgata i byen, noe som fikk rånerne til å fyre seg opp. Kittilsen ble løslatt fra arresten etter noen timer, ifølge avisa.

Ifølge politioverbetjent Jan Henrik Henriksen i Notodden-politiet vil flere rånere bli tatt inn til avhør i dagene som kommer.

Kittilsen lå og sov da politiet banket på. Han fikk bare ta med seg sitt mest nødvendige før han ble fraktet til Notodden politistasjon.

– Jeg ble stilt spørsmål om hva jeg visste om brannene. Jeg føler ikke jeg har noe å skjule og fortalte politiet det jeg vet, sier Kittilsen, som ikke føler seg mistenkeliggjort i saken.Etter det Dagbladet.no forstår er ikke Kittilsen mistenkt eller siktet for noe i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer