Rånersjefen pågrepet

Ble tatt på senga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): – Det er riktig at politiet kom og hentet meg tidlig på morgenen for å foreta et avhør. Jeg ble satt på celle mens jeg ventet på å bli avhørt, sier rånernes talsmann i Notodden, Espen Kittilsen til avisa Varden.

Pågripelsen skjedde i kjølvannet av de mange brannene som herjet Notodden i forbindelse med rånerdemonstrasjonen i forrige uke.

Rånerne får ikke kjøre igjennom favorittstripa si i Storgata i byen, noe som fikk rånerne til å fyre seg opp. Kittilsen ble løslatt fra arresten etter noen timer, ifølge avisa.

Ifølge politioverbetjent Jan Henrik Henriksen i Notodden-politiet vil flere rånere bli tatt inn til avhør i dagene som kommer.

Kittilsen lå og sov da politiet banket på. Han fikk bare ta med seg sitt mest nødvendige før han ble fraktet til Notodden politistasjon.

– Jeg ble stilt spørsmål om hva jeg visste om brannene. Jeg føler ikke jeg har noe å skjule og fortalte politiet det jeg vet, sier Kittilsen, som ikke føler seg mistenkeliggjort i saken.

Etter det Dagbladet.no forstår er ikke Kittilsen mistenkt eller siktet for noe i saken.

– Jeg skjønner at politiet må gjøre jobben sin. Bare synd at jeg får all skylda, sier Kittilsen til Varden.

Etter alle dekkbrannene og demonstrasjonene i byen i forrige uke har rånerene satt ned en egen komitè i samarbeid med kommunen for å komme til en løsning i rånerkrigen.

NOTODDEN I BRANN: Forrige uke hadde brannvesenet i Notodden nok å gjøre etter alle dekkbrannene i byen. I går var rånersjef Espen Kittilsen inne til avhør. Foto: Dagbladet.no-tipser
NOTODDEN I BRANN: Forrige uke hadde brannvesenet i Notodden nok å gjøre etter alle dekkbrannene i byen. I går var rånersjef Espen Kittilsen inne til avhør. Foto: Dagbladet.no-tipser Vis mer
TATT PÅ SENGA: Rånersjef Espen Kittilsen sov da politiet banket på døra hans i går tidlig. Etter noen timer på cella ble han sluppet fri igjen.