Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranet Essostasjon med pistol

Bevæpnet politi rykket ut til Trondheimsveien i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding om ranet av Esso-stasjonen i Trondheimsveien 61 i Oslo klokka 03.50. Det var en av de ansatte som selv meldte fra til politiet.

- En mann truet til seg telekort og tobakk med en pistol, før han løp fra stedet, sier operasjonsleder Britt Børve ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen var iført sorte briller, en beige cap, blå regnjakke, blå olabukse og hadde ryggsekk. Han skal dessuten ha hatt et skaut på hodet.

Polititet rykket umiddelbart ut med store bevæpnede styrker, men det lyktes dem ikke å pågripe gjerningsmannen. Politiaksjonen er nå avsluttet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling