Ranet for 300 000 kroner

Kvinnen låste seg ut av butikken på Geilo. Men utenfor ventet to personer på henne. Kvinnen ble tvunget til å levere fra seg 300 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daglig leder i en dagligvareforretning på Geilo ble lørdag kveld ranet for opp mot 300.000 kroner av to personer som ventet på henne etter stengetid.

Det var like før klokken 18.50 lørdag at kvinnen skulle låse seg ut av personalutgangen på Coop Mega på Geilo, da hun ble ranet av to personer, skriver Drammens Tidendes nettavis.

- De to personene, som sannsynligvis er menn, ventet på kvinnen utenfor butikken og trengte seg inn personalinngangen da hun skulle ut med dagsomsetningen fra forretningen, forteller lensmannsbetjent Ole Tom Nord ved lensmannskontoret i Hol til NTB.

Dagsomsetningen var på nært opptil 300.000 kroner og skulle legges i nattsafen like ved da kvinnen ble ranet.

- Kvinnen ble tvunget til å gi fra seg pengene. Hun har fått mindre fysiske skader under ranet, og er i tillegg sterkt psykisk preget av hendelsen, sier Nord.

Politiet har få opplysninger å gå etter, men har varslet alle politistyrker i Hallingdal og flere andre politidistrikt om ranerne.

(NTB)