Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranet for tredje gang

Politiet jakter på de bevæpnede ransmennene som slo til mot Sparebanken Gjensidige NORs filial på Bryn i Oslo i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 10.30-tiden opplevde de ansatte marerittet nok en gang. To bevæpnede menn maskert med finlandshetter stormet inn i banklokalene og truet dem med håndvåpen.

Ranerne forsvant deretter i en stjålet bil. Denne bilen fant politiet forlatt kort tid etterpå ikke langt fra bankfilialen. Politiet regner med at ranerne har kjørt fra dette stedet i en annen bil. Bevæpnet politi og hunder jaktet mandag på mennene. Hvor mange penger ranerne fikk med seg, er foreløpig ikke kjent.

Dette er tredje gang filialen er blitt ranet siden i sommer. I juli var det en mann som ranet banken med våpen. I slutten av august ble et nytt ran utført av to menn. I tillegg ble banken utsatt for et bankboksbrekk i oktober. Tyver boret et stort hull i veggen til banken før de kom seg gjennom gulvet og ned til bankboksene. Politiet har etter de tidligere ranene ikke kunnet utelukke at det kan være en sammenheng.

Gjensidige NOR sendte mandag sitt ettervernsteam til den hardt prøvede filialen.

- De ansatte blir fulgt tett gjennom det første døgnet. Senere blir de fulgt opp ut fra individuelle behov. I den grad bankkunder blir berørt av ran, blir også de fulgt opp av ettervernsteamet, som har ekspertise til å takle slike situasjoner, sier informasjonsdirektør Eivind Grønstad i Gjensidige NOR Sparebank til NTB.

(NTB)

GODT KJENT: Politets etterforskere er etterhvert godt kjent på åstedet.Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart