Ranet først - så voldtatt

Den 22-årige kvinnelige ekspeditøren ble først presset til å tømme kassaapparatet, før den ene av gjerningsmennene voldtok henne på toalettet inne i klesbutikken på Majorstua i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet setter nå alle ressurser inn på å ta ungguttene som trolig oppsøkte klesbutikken for å få tak i penger.

- Det virker som om de hadde et ransmotiv, men at dette utviklet seg til å bli en voldtekt, sier avdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politikammer til Dagbladet.

Rundspørring

Foruten at åstedsgranskere fra politiet i går saumfarte butikklokalet der den 22-årige ekspeditrisen ble voldtatt tirsdag, foretok politiet i går en rundspørring i nabolaget.

Flere innehavere og ansatte i nabobutikkene har opplyst at de i det aktuelle tidsrommet tirsdag observerte to gutter som passer til beskrivelsene kvinnen har gitt av gjerningsmennene.
Guttene skal ifølge disse ikke ha opptrådt aggressivt. Videre har politiet allerede fått inn flere tips i saken.

Tegninger i dag

Politiet mislyktes i går å lage fantomtegninger av gjerningsmennene. Nye tegninger vil trolig bli offentliggjort i dag.

Ifølge kvinnen snakker mannen som angivelig voldtok henne, østlandsdialekt. Den andre har hun oppgitt å ha utenlandsk utseende, men hun hørte ham ikke snakke.- Alt tyder på at hun ble et tilfeldig offer. Det hun ble utsatt for er tragisk og alvorlig. Det gjør at vi prioriterer saken høyt og har satt inn alt disponibelt mannskap, sier Abrahamsen.

Nordmannen som angivelig voldtok kvinnen, er kraftig bygd, 170- 175 cm høy, har lyst, kort hår og bar en gråblå collegegenser med merket Champion på brystet. Den andre har svart, glatt, kort hår, er mørkhudet og hadde lys genser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer