Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranet gullsmedbutikk med slegge

Politiet leter etter en mann med grå hettegenser, tynn sort lue, stripete sekk og sort bukse.

SLO LØS MED SLEGGE: En gullsmedbutikk i Revetal i Vestfold ble ranet for et ukjent antall gullringer. En mann kom inn i butikken med en slegge og slo løs på et glassmonter før han løp fra stedet med et ukjent antall gullringer. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto.no
SLO LØS MED SLEGGE: En gullsmedbutikk i Revetal i Vestfold ble ranet for et ukjent antall gullringer. En mann kom inn i butikken med en slegge og slo løs på et glassmonter før han løp fra stedet med et ukjent antall gullringer. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gullsmedbutikk i Revetal i Vestfold ble i kveld ranet av en ukjent mann med slegge.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 19.25-tida tirsdag kveld. Flere politipatruljer rykket ut til Re-torvet på Revetal.

Brukte slegge - Det kom en mann inn med slegge og slo løs på et monter med gullringer som han deretter tok med seg. Antallet ringer som ble tatt vet vi ikke foreløpig, sier Hans Henrik Aaske, politiinspektør i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge politiet løp mannen mot fabrikkområdet til Nortura, og en hundepatrulje gjør søk i området.

- Mannen lot slegga bli liggende i butikken før han løp avgårde, sier Aaske.

Mannen hadde på seg en grå hettegenser, en tynn sort lue, en stripete sekk og sort bukse og løp avgårde ut av Re-torvet, og flere politipatruljer søker nå etter gjerningspersonen i området.

Ber folk kontakte politiet Ingen av de ansatte skal ha blitt fysisk skadet under hendelsen.

- Ingen er foreløpig arrestert og vi har store styrker ute som leter etter gjerningsmannen. Det var en del vitner og vi ber folk om å ringe politiet om de vet noe, påpeker Aaske.

Ifølge tb.no ble samme gullsmedforretningen ranet av en mann med slegge tidligere i sommer.