-Ranet med maskinpistol

Bevæpnet med det som kan ha vært en maskinpistol, samt pistol og kniv, ranet de tre ungdommene en kiosk på Vestli i Oslo i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Utbyttet av ranet var magert: Kassabeholdningen på 3000- 4000 kroner og noen kartonger med sigaretter.

Ranet skjedde ved 21-tida, og politiet sendte store ressurser til åstedet. Faren for at ungdommer løp rundt i drabantbyen med maskinpistol ble tatt særdeles alvorlig.

Dramatisk

- Den unge ekspeditøren har forklart at han så et maskinpistol-liknende våpen. Vi vet ikke sikkert om det virkelig var en maskinpistol, understreker vaktleder Ingebrigt Eldegard på kriminalvakta ved Oslo politikammer.

Det var en dramatisk historie ekspeditøren fortalte til politiet i natt. De tre ranerne, som antas å være i tenårene, stormet inn i kiosken en etter en. Den første bar det som liknet en maskinpistol, den andre hadde en pistol, mens sistemann veivet med en kniv. Alle var mørkt kledd, og hadde hodet tildekket med strømpe eller finlandshette.

Tåregass

Ekspeditøren har forklart at han ble tvunget til å holde øynene åpne mens de sprayet tåregass i ansiktet hans. Før de stakk av, truet de til seg videoen til overvåkingskameraet.

Ranstrioen skal ha snakket norsk, men avdekket nok hud til at politiet ikke utelukker at de kan ha vært av utenlandsk opprinnelse. Ingen var ved midnatt pågrepet i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer