Ranet svensk bank - kan ha stukket til Norge

Tre væpnede maskerte menn ranet en bank nær grensa.

TRE RANEERE: Tre ranere slo i morges til mot en bank i Töcksfors i Sverige, nær grensa til Norge. Bildet viser ranerne da de forlot banken. Foto: Morgan Sahlin / NTB scanpix
TRE RANEERE: Tre ranere slo i morges til mot en bank i Töcksfors i Sverige, nær grensa til Norge. Bildet viser ranerne da de forlot banken. Foto: Morgan Sahlin / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 8.32 i morges fikk politiet melding om at personalet i Westra Wermlands sparebank hadde utløst ransalarmen etter at tre væpnede menn hadde blitt sett utenfor banken.

Like etter slo ranerne til, skriver svenske Expressen. Ranerne vær synlig væpnet med automatgevær av typen AK4.

- Etter ranet forsvant de tre maskerte gjerningsmennene i en hvit bil i retning mot Norge, sier Tommy Lind ved politiet i Värmland til Dagbladet.

Fluktbil Han forteller at politiet rundt en time senere fikk melding om at en hvit bil sto i brann på en avkjørsel fra E18 nordøst for Töcksfors, fremdeles på svensk side. Ranerne skal ha stukket derfra i en Volvo V70.

- Det er de to konkrete meldingene vi har å gå på nå, vi vet ikke hvor ranerne har tatt veien, men de kan være i Norge, sier Lind.

Politiet har søkt med politihelikopter, varslet grensevaktene, tollvesenet, politiet i Norge, og de har slått nasjonal alarm for å prøve å få fatt i gjerningsmennene.

Utbyttet Lind forteller at de ikke vet hvem gjerningsmennene er, eller om de tilhører et spesielt miljø. Politiet vil ikke fortelle hva ransutbyttet ble, men bekrefter at ranerne fikk med seg et utbytte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer