Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranet tigger for pengene hans

Deretter skallet gjerningsmennene offeret ned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ranet og overfallet skjedde midt i lunsjtida i dag på Egertorget i Oslo sentrum. En mann og en kvinne gikk bort til offeret (37), som pleier å stå ved en av t-baneinngangene med en kopp og ønske forbipasserende en god dag. Deretter tok paret koppen med mannens penger.

- De tok tak i ham og tok pengene hans. Deretter skallet de ham ned, sier Inger Johanne til Dagbladet. Kvinnen jobber i gullsmedforretningen på Egertorget og så hva som skjedde.

Mannen har stått på Egertorget i mange år og er godt kjent av de ansatte i området.

- Han har fast plass her, han har stått her hver dag i alle år. Det som opprører meg mest, er at gjerningsmennene tok pengene hans først og likevel slo ham ned, sier vitnet.

Mannen er brakt til Legevakta med mulig knekt nese, ifølge politiet. Selv har han sagt til politiet at han tror ranerne kan være narkomane.

Politiet leter nå etter en mann og en kvinne i begynnelsen av 30-årene.

BANKET: Tiggeren ble først fraranet pengene sine, så ble han skallet ned midt på dagen i Oslo Sentrum. FOTO: TRULS BREKKE
BANKET: Tiggeren ble først fraranet pengene sine, så ble han skallet ned midt på dagen i Oslo Sentrum. FOTO: TRULS BREKKE Vis mer