Ranet travbane for 180.000 kroner

Midt under løpene på Drammen travbane brøt en eller flere bevæpnede ranere seg inn og fikk med seg 180.000 kroner fra hovedkassa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Raneren brøt seg gjennom et vindu og forsvant samme vei, sier daglig leder ved Drammen travbane, Hans Roar Bakken, til NTB.

Ifølge Bakken er ransbeløpet 180.000 kroner. Innbruddet skjedde under tredje eller fjerde løp, etter at V5-innleveringen var ferdig.

Politiet fikk melding om ranet klokka 19.34. Vitner har fortalt politiet at de har sett en mann bevæpnet med en pistol på travbanen, der det var registrert 591 tilskuere. Mannen var også maskert med finlandshette.

Tidligere på kvelden ble en bil stjålet fra bilforhandleren Toyota Drammen, like ved banen.

- Den stjålne bilen ble kjørt ut gjennom porten og bort til travbanen. Etter ranet ble den brukt som fluktbil, sier operasjonsleder Ellen Nilssen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Bilen er senere funnet på Åssiden i Drammen, men politiet lette i kveld etter den eller de som sto bak ranet.

Politiet avhørte i kveld de som var til stede i spillehallen under ranet. I tillegg skal fluktbilen og bilforretningen undersøkes.

Daglig leder Hans Roar Bakken forteller at han vil samle de ansatte på travbanen for å snakke om hendelsen tirsdag kveld.

(NTB)