Ranet tv-shop på direkten

Eddie og Timmy er ikke USAs smarteste skurker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tv-seerne ringte til politiet da programlederen i «Shopping Mania» ble ranet på direkten. Eddie Crisp (23) og Timothy Suggs (23) ante ikke at de slo til mot et direktesendt tv-program da de tok seg inn i lagerbygningen

- Vi var på lufta og snakket med seerne da vi hørte en lyd. Og der sto en mann og pekte pistolen mot meg og teknikeren, forteller Gary Spirito til nyhetsbyrået AP.

En datagrafikk var på skjermen i begynnelsen, men seerne hørte tydelig hva som foregikk og kastet seg over telefonen. Da grafikken forsvant, så seerne en av ranerne som var på vei ut av studio. De unge mennene ble pågrepet av politiet like etterpå.

Mens ranet foregikk kunne seerne by på et telt, et teppe og talglysholdere, men det var slett ikke varene som fristet tyvene.

- De ville bare ha en bil, og spurte ikke om noe annet. «Gi meg bilnøklene» sa de og jeg svarte at de sto i bilen ute på parkeringsplassen, sier Spirito som holder til i Fort Smith i Arkansas.

Politiet tror de samme to tabberanerne forsøkte å rane en bilforretning en time tidligere. To bevæpna menn truet en ansatt ved Legacy Motors, men han løp unna.