Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ranet urmakerforretning med hammer

Mannen fikk med seg ekslusive klokker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  For andre gang på under tre uker har en mann ranet Urmaker Bjerke på Karl Johans gate i Oslo.

Det var fem personer i urmakerforretningen i tillegg til de ansatte da raneren slo til i ettermiddag. Ingen av personene kom fysisk til skade.

- Ransalarmen gikk 15.43 hos oss. Vi fikk melding om at en mann gikk inn i butikken og truet med en hammer. Han knuste en del montere og skal visst nok blø fra hånden, sier operasjonsleder Heidi Benham Grunstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet leter nå i området og sjekker ut forskjellige steder i jakten på raneren. Han skal være kledd i en brun sommerjakke, Dolce & Gabbana-solbriller, jeans og en militærgrønn cap.

Det er uvisst hvor store verdier ransmannen fikk med seg denne gangen.

Dette er andre gang på kort tid at en mann raner den samme urmakerforretningen. 31.august kom en mann med samme signalement og  knuste et monter og fikk med seg store verdier fra butikken.

- Vi jobber ut fra at det er samme gjerningsmann og vi skal undersøke opptak fra overvåkningskameraer, sier operasjonsleder Grunstad til Dagbladet.no.