Ransaket bilen og leiligheten: Fant våpen og eksplosiver

Politiet offentliggjør identiteten til Münster-ofrene.

TO BLE DREPT: Totalt to personer ble drept da en mann kjørte en varebil inn i en folkemengde i Münster lørdag. Sjåføren tok sitt eget liv etterpå. Foto: NTB scanpix
TO BLE DREPT: Totalt to personer ble drept da en mann kjørte en varebil inn i en folkemengde i Münster lørdag. Sjåføren tok sitt eget liv etterpå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En varebil kjørte inn i en folkemengde ved en restaurant i den tyske byen Münster lørdag ettermiddag. Tre personer ble drept, inkludert den antatte gjerningsmannen.

Politiet skriver i en pressemelding på sine nettsider natt til søndag at over 20 personer ble skadd i hendelsen.

De bekrefter nå at ofrene for angrepet er en 51 år gammel kvinne fra Lüneburg, en by utenfor Hamburg, og en 65 år gammel mann fra Borken, et sted utenfor Münster.

Satt i vårsola

Mens folk satt ute i vårsola, kjørte en mann den grå varebilen mot en folkemengde som satt utenfor en restaurant.

Et vitne forteller til ARD at været var fantastisk, alle restauranter hadde gjort klart til uteservering og at det var mye folk ute i gatene. Vitnet sier at folk plutselig begynte å skrike og løpe.

- Alle startet å løpe mot gata og omtrent et minutt seinere var politiet på plass, sier Steffen Simonsen til den tyske nyhetskanalen, skriver Washington Post.

Politiet kom raskt til stedet fordi det var planlagt en kurdisk demonstrasjon i byen. Demonstrasjonen ble avlyst, og politiet ble omdirigert til Kiepenkerl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer