Ransbølgen: nytt postran i Oslo

To ansatte ved Ullern postkontor ble ranet da de låste seg inn på postkontoret like før kl. 7.30 fredag morgen. Det er foreløpig uklart hvor mye penger ranerne fikk med seg. Dette er det 7. ranet i hovedstaden det siste døgnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UTENFOR JOBBEN: De to postansatte ble ranet i det de var på vei inn på postkontoret.


FLUKTBILEN?Denne utbrente bilen ble funnet på Manglerud. Politiet undersøker om den kan ha blitt brukt under flukten.

De to postbetjentene kom til postkontoret i en postbil. De hadde akkurat låst seg inn gjennom den første av to dører da de ble angrepet bakfra. Ransofrene ble bakbundet og forlatt på åstedet etter ranet, men de skal ikke ha kommet fysisk til skade. Politiet undersøker åstedet, og leter etter gjerningsmennene, blant annet med hunder. Politiet har noen spor å gå etter, samt en ikke altfor god beskrivelse av gjerningsmennene. Posten utlover en belønning på 20.000 kroner til den som har opplysninger om ranet. Like etter klokken 8 fikk politiet melding om en bil som brant på Manglerud i Oslo. - Vi undersøker om bilbrannen har noe med ranet å gjøre. Vitner har forklart at de har sett to menn i nærheten av bilen, men vi vet ikke om dette er de samme som sto bak ranet på Ullern, sier operasjonsleder Hilde Walsø. ved operasjonsentralen i Oslo politidistrikt til NTB.


FLUKTBILEN?Denne utbrente bilen ble funnet på Manglerud. Politiet undersøker om den kan ha blitt brukt under flukten.

Ransbølge


Oslo opplevde en ransbølge i går kveld med hele seks ran i løpet av få timer. En eldre mann ble rispet med kniv i halsen ved ett av ranene.