Ransmannen meldte seg

To ran skulle dekke spillegjeld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Stavanger-området har vært herjet av en ransbølge denne uken. I løpet av tre dager ble det utført fem ran. To av ranene ble utført på Bryne, og nå har ransmannen meldt seg for politiet skriver Stavanger Aftenblad.

Hadde gjeld til kriminelle

Den 19 år gamle mannen som ranet Dolly Dimples tirsdag og Narvesen i går oppga gjeld til det kriminelle miljøet som årsak til at han hadde begått de to ranene. Han meldte seg for politiet i dag tidlig.

- Mannen innrømmet begge ranene overfor betjenten på stasjonen, sier operasjonsleder Brit Randulff Karlsen til Aftenbladet.no.

Var ute i hele natt

Han hadde også med seg kniven han brukte under de to ranene. Mannen skal ha oppholdt seg utendørs i hele natt før han meldte seg på Time lensmannskontor. Nå sitter han i avhør og i løpet av dagen skal det avgjøres om 19-åringen skal varetektsfengsles.

Pågrepet for Statoil-ran

I natt pågrep politiet en mann som er mistenkt for å ha ranet en Statoil-stasjon i Haugesundveien i Stavanger. Ranet skjedde i går kveld ved 22-tiden og mannen ble pågrepet i 01-tiden i natt. Han sitter nå i avhør hos politiet skriver Stavanger Aftenblad.

PÅGREPET: I natt ble en mann pågrepet for ranet av en Statoil-stasjon i Stavanger. MMS-foto: Cathrine Jacobsen Sunde
PÅGREPET: I natt ble en mann pågrepet for ranet av en Statoil-stasjon i Stavanger. MMS-foto: Cathrine Jacobsen Sunde Vis mer

Mandag ble to busser ranet i Stavanger-området. Hittil er ingen pågrepet for disse to ranene.