Ransmenn skjøt politimann

Tre maskerte menn ranet et postkontor i Osby i Skåne i Sverige, og skadet en politimann da de skjøt 10-15 skudd mot en følgende politibil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet tok opp jakten på tre ransmenn tidligere i dag, men måtte gi opp da ranerne åpnet ild mot politibilen. Ti-femten skudd traff politibilen og skadet en politimann i foten. Politibilen rygget inn mot en gårdsbygning for å unngå å bli truffet av flere skudd, melder Aftonbladet.se.

Bilen tok fyr, og ilden spredte seg raskt til gården som nå har brent helt ned.

Ranerne lyktes i å få med seg en ukjent sum med penger etter å ha avfyrt flere skudd inne på postkontoret i titiden i morges. Ingen av ansatte eller kunder skal ha kommet fysisk til skade under det dramatiske ranet.

Jakter på ranerne

De tre mennene unnslapp politiet i første omgang da de avfyrte skudd mot en politipatrulje. Fluktbilen ble funnet senere, og politiet antar at de har søkt tilflukt i et stort skog- og jaktområde i nærheten av byen. Politiet bruker nå helikopter og hundepatruljer i jakten på de brutale ranerne, men letingen er foreløpig resultatløs. Det er et stort område å gjennomsøke, med mange hytter og forlatte bygninger hvor ranerne kan gjemme seg.

Politiet har dessuten satt opp et tredvetalls veisperringer i Skåne og Småland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer