Ransmenn unnslapp politiet

Politiet har avsluttet søket etter to brutale ransmenn i et eldresenter på Lindeberg i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LINDEBERG: (Dagbladet.no): Politiet fryktet lenge at to ransmenn på flukt søkte tilflukt i Hellerud omsorgssenter på Lindeberg i Oslo. Omlag 200 eldre beboere befant seg i bygget da politiaksjonen startet.

- Ansatte observerte to mistenkelige personer utenfor tidligere i dag, sier institusjonssjef Jane Bredby til Dagbladet.no.

På bakgrunn av denne opplysningen startet politiet et omfattende søk etter de to antatte gjerningsmennene.

Vanskelig operasjon

Bygningen har mange små rom og flere eldre mennesker oppholder seg i bygget. Væpnet politi sto foran en vanskelig oppgave med å gjennomsøke bygget.

- Vi har avsluttet søket i omsorgesenteret nå. Vi følger opp andre spor i saken. Vi har et signalement på de etterlyste, men på grunn av etterforskningen går vi foreløpig ikke ut med dette nå. Vi kan heller ikke opplyse noe om hvor mange vi søker etter, sier operativ uteleder Leif Anders Valås ved Stovner politistasjon til Dagbladet.no.

Fant våpen

Politiet i Oslo fant ved 10.30-tida den etterlyste mørke Golfen som ble brukt som fluktbil etter et ran mot Rema 1000 på Etterstad i Oslo i formiddag. Bilen er funnet på Lindeberg i Oslo, like ved eldresenteret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.