Ransmennene fortsatt på frifot

Mennene som brøt seg inn hos et legemiddelfirma på Kolbotn, smadret en politibil og truet med å skyte politifolk, er fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele søndag brukte politiet i Follo i Akershus alt tilgjengelig mannskap i jakten på gjerningsmennene, uten at noen ble pågrepet. Mandag fortsetter etterforskningen.

Totalvraket

Politijakten startet klokka 07.00 i morges da innbruddsalarmen gikk hos et legemiddelfirma på Mastermyr. To politimenn var de første som kom til åstedet. Like etter suste de to ranerne i full fart i en lastebil inn i politibilen. Bilen ble totalvraket, men ingen kom til skade.

Flaks

- Bare flaks gjorde at ingen av de to ble skadet. Ranerne kjørte inn i bilen med vitende vilje, sier sier Karl Erik Isaksen, lennsmann i Oppegård.

Patrulje tok opp jakten på ranerne, og fant lastebilen igjen like etter klokka 12.00, omtrent en kilometer fra Mastermyr.

Truet på livet

- Politimennene ble verbalt truet på livet, sier Isaksen til Dagbladet :på nettet. Denne gangen med våpen av en person i en personbil som stod visa vis lastebilen.

Politimennene fulgte etter ransmannen på avstand fordi de ikke selv var bevæpnet.

Søket etter ranerne ble avblåst i ettermiddag. Isaksen opplyser at det er stjålet en del medisiner fra det medisinske firmaet, men politiet hadde søndag kveld ikke oversikt over hva slags medisiner det dreier seg om.