Ransmistenkt forskanset i hus

STOKKE/OSLO (Dagbladet): Bevæpnet politi har akkurat omringet et hus i Stokke, der en person mistenkt for minst fem grove ran kan ha gått i dekning. Mannen har trolig våpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er uklart om det oppholder seg andre mennesker i huset. Alle naboene er evakuert fra området, og det skal foreløpig ikke være løsnet skudd.

Det er svært mange politifolk på stedet, og de er ikledd fullt stridsutstyr. Det er satt opp sperringer 200-300 meter rundt huset.

NRK meldte tidligere i dag at politiet har grunn til å tro at den ettersøkte mannen har våpen.

Politiet i Larvik er svært tilbakeholdene med informasjon.

Jaktet i hele dag

- Vi holder på å rulle opp noen hus, der vi antar at vedkommende kan oppholde seg, sier Thore Olsen, vaktsjef ved Larvik politistasjon til Dagbladet :på nettet.

- Jeg får ikke mer informasjon før det enten går bra eller noe slår feil, sier han.

Politiet har jaktet på mannen siden klokka 15 i dag. Tidligere på kvelden prøvde politiet å pågripe ham da han kjørte forbi en av politiets biler på riksvei 303 mellom Larvik og Sandefjord.

Minst fem ran

Han kjørte av veien, men klarte å unnslippe i en drosje, som han i tillegg betalte for. Drosjesjåføren var inne til avhør i kveld.

Mannen, som er i 20-årene, er mistenkt for å ha stått bak minst fem grove ran i regionen den siste tida.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer