Ranssiktet lever åpent i Thailand

En 26 år gammel ransetterlyst i Norge, lever som profesjonell bokser i Thailand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen deltok nylig i en kamp om VM-tittelen i thaiboksing, en kamp som ble vist på TV og omtalt i lokale aviser, skriver VG.

Vil skvære opp

Norsk politi har siden nyttår forsøkt å finne mannen. Han er etterlyst internasjonalt, men likevel er han ikke pågrepet. 26-åringen er siktet for flere forhold, blant annet ran og voldshandlinger. Til VG innrømmer også 26-åringen at han var involert i voldshandlingen, som fant sted i Mo i Rana.

- Livet mitt har fått et nytt innhold nå. Jeg er i verdenseliten i en sport jeg elsker, og min nye vennekrets består av flotte sportsfolk, sier den etterlyste til VG.

Han sier til avisen at han vil gjøre opp for seg, men han håper det kan la seg gjøre å kombinere dette med idrettskarrieren hans.

Alvorlige forhold

  • 26-åringen er siktet for deltakelse i det såkalte skiturist-ranet i Hemsedal i 2002. Saken skal opp for retten i oktober, og trolig blir 26-åringen tiltalt i saken.
  • Han er også siktet for ran av en verditransport i Oslo i april i fjor.
  • Politiet mener også han deltok i et mislykket forsøk på å rane en verditransport på Aker Brygge i fjor.

    Om mannen blir tiltalt og dømt for forholdene han er siktet for, risikerer han flere år bak lås og slå. Men først må mannen pågripes og utleveres til Norge.