Rap-legende i strupen på Støre: - Farlig utvikling

Statsministeren har hisset på seg Tommy Tee. Rap-legenden varsler protester mot strømpolitikken når Stortinget åpner. - Den kjøper jeg ikke, sier han om Støres Putin-forklaring på strømprisene.

MØKK LEI: Tommy Flåten, best kjent som Tommy Tee, varsler protester foran Stortinget 19. september. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
MØKK LEI: Tommy Flåten, best kjent som Tommy Tee, varsler protester foran Stortinget 19. september. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det planlegges strømaksjon på Eidsvolls plass under Stortingets ekstraordnære samling 19. september.

Og flere kjente fjes blir å finne under protesten:

- Jeg skal stå foran Stortinget, ja. Jeg skal markere at nok er nok. Vi må ta tilbake kontrollen over kraften vår, sier Tommy Flåten til Dagbladet.

Tommy Flåten fra Grefsen i Oslo er nok bedre kjent som Tommy Tee, et av de største navnene i norsk musikkhistorie. Han regnes som en legende i hip hop-miljøet. Og - fra og med 2022 - en strømdemonstrant.

- Har du forberedt plakater, eller kanskje en irettesettende rap om regjeringen?

- Nei, jeg tenker andre kanskje bidrar med sånt. Men jeg er dypt provosert over strømpolitikken som føres, og det er på tide å si ifra, sier Tee/Flåten til Dagbladet.

- Kapitalisme løpt løpsk

Tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla er blant dem som kommer til å stå skulder med skulder sammen med Flåten utenfor Stortinget denne septemberdagen.

Tommy Tee er ikke omgangsvenner med Valla, men sier at han er møkk lei strømpolitikken som føres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer