DØDELIG DRAMA: Ifølge statsadvokaten i Connecticut var den 20 år gamle drapsmannen alene om ugjerningene ved Sandy Hook Elementary School. Det er ikke funnet svar på hva som var motivet bak, og det er ikke planlagt ytterligere undersøkelser og etterforskning i kjølvann av skytingen. Foto: Julio Cortez / AP / NTB Scanpix.
DØDELIG DRAMA: Ifølge statsadvokaten i Connecticut var den 20 år gamle drapsmannen alene om ugjerningene ved Sandy Hook Elementary School. Det er ikke funnet svar på hva som var motivet bak, og det er ikke planlagt ytterligere undersøkelser og etterforskning i kjølvann av skytingen. Foto: Julio Cortez / AP / NTB Scanpix.Vis mer

Rapport om Newtown-tragedien: Drapsmannen alene

Drapsmannen som skjøt og drepte 20 elever og seks voksne på barneskolen i Newtown i Connecticut, var alene om skytingen, ifølge en ny rapport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen i desember i fjor på Sandy Hook Elementary School i Newtown i Connecticut er en av de alvorligste skoleskytingene i USA.

Ifølge statsadvokaten i Connecticut var den 20 år gamle drapsmannen alene om ugjerningene. Det er ikke funnet svar på hva som var motivet bak, og det er ikke planlagt ytterligere undersøkelser og etterforskning i kjølvann av skytingen. Rapporten konkluderer også med at det hele skal ha vært planlagt.

Gjerningsmannen tok livet av seg selv rett etter. Han hadde tidligere på morgenen den 14. desember drept sin mor, før han reiste inn til skolen og skjøt og drepte 26 barn og voksne.

(NTB)