Rapportert drept i flystyrt i villmarka i Montana

Jodee Hogg (23) og Matthew Ramige (29) forsvant mandag. Dukket opp i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to skogvokterne ble rapportert drept etter flystyrten i fjellområdene i Montana i USA, men sent onsdag kveld kom de seg fram til en motorvei - Ramige med store brannskader.

Det var fem om bord i flyet da det styrtet.

- Først trodde vi det ikke var noen overlevende etter flystyrten, men nå er det to, sier talsmann for Flathead nasjonalpark, Denise Germann til nyhetsbyrået AP.

De to karene klarte å komme seg på beina etter flystyrten og har gått igjennom fjellområdene i over to døgn. Matthew Ramige (29) ble fløyet rett til sykehus i Seattle for behandling av brannskader, mens Jodee Hogg skal være i forholdsvis god form, men behandles på et lokalt sykehus.

Sheriffen i Flathead, Jim Dupont, opplyste først at alle fem om bord døde i styrten. Flyet tok fyr etter at det traff bakken.

De tre som omkom var piloten Jim Long (60), Ken Good (58) og Davita Bryant (32).

- Kan du se for deg disse familiene? Først har de fått beskjed om at barna deres er døde, og så er de gjenfunnet i live, sier Bob Bryant, svigerfaren til Davita Bryant, som døde i styrten.

Linda Woods, en venn av Ramige, forsøkte tirsdag å organisere en leteaksjon etter overlevende, men tilbudet ble avslått.

- Det var 100 mennesker i Whitefish som ville være med. Vi kunne sannsynligvis ha vært til hjelp og spart noen for noen lidelser, sier hun, melder nyhetsbyrået AP.

I går kveld satt hun i sofaen og gråt da hun fikk beskjed om at Ramige hadde dukket opp i live.

<B>OVERLEVDE: Matthew Ramige ble sendt rett til behandling av brannskadene etter at han dukket opp i går kveld.