Rapportert drept i flystyrt i villmarka i Montana

Jodee Hogg (23) og Matthew Ramige (29) forsvant mandag. Dukket opp i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to skogvokterne ble rapportert drept etter flystyrten i fjellområdene i Montana i USA, men sent onsdag kveld kom de seg fram til en motorvei - Ramige med store brannskader.

Det var fem om bord i flyet da det styrtet.

- Først trodde vi det ikke var noen overlevende etter flystyrten, men nå er det to, sier talsmann for Flathead nasjonalpark, Denise Germann til nyhetsbyrået AP.

De to karene klarte å komme seg på beina etter flystyrten og har gått igjennom fjellområdene i over to døgn. Matthew Ramige (29) ble fløyet rett til sykehus i Seattle for behandling av brannskader, mens Jodee Hogg skal være i forholdsvis god form, men behandles på et lokalt sykehus.

Sheriffen i Flathead, Jim Dupont, opplyste først at alle fem om bord døde i styrten. Flyet tok fyr etter at det traff bakken.

De tre som omkom var piloten Jim Long (60), Ken Good (58) og Davita Bryant (32).

- Kan du se for deg disse familiene? Først har de fått beskjed om at barna deres er døde, og så er de gjenfunnet i live, sier Bob Bryant, svigerfaren til Davita Bryant, som døde i styrten.

Linda Woods, en venn av Ramige, forsøkte tirsdag å organisere en leteaksjon etter overlevende, men tilbudet ble avslått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer