Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rasende bilist kan få 30 års fengsel

Prøvde å drepe kvinne etter liten kollisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28 år gamle Paul Van den Eynden ble i dag funnet skyldig i å ha forsøkt å myrde en kvinnelig bilist etter en krangel i mai for halvannet år siden. Van den Eyden kjørte en lastebil som ikke var forsikret da han havnet i sammenstøt med Ynske Vinck (22) i fire-tida om morgenen den 1. mai.

Da Vinck gikk ut for å se på skaden, gikk Van den Eyden ut av bilen for å spørre om alt hadde gått bra. Da kvinnen opplyste at det var skader på bilen hennes og at faren hennes jobbet i politiet, fikk Van den Eyden panikk fordi han ikke hadde forsikring på bilen og mistet besinnelsen.

Den rasende sjåføren hentet en elektrisk stokk og gikk deretter løs på den unge jenta. Han slo henne og ga henne elektriske støt helt til hun lå livløs på bakken, og eksperter sier at hun må ha fått 20 000 volt gjennom kroppen under den voldsomme mishandlingen.

Ved hjelp av 17 år gammel medpassasjer kastet Van den Eynden deretter kroppen i en kanal i Antwerpen. Han trodde at jenta var død.

Men Vinck gjenvant bevisstheten da hun ble kastet i vannet. Hun reddet livet fordi hun var en erfaren dykker og klarte å svømme under vann og dra seg opp på en båt. Politiet ble tilkalt, og Vinck hadde sikret seg bilnummeret på mannes bil før det groteske overfallet. Van den Eynden og medhjelperen hans ble arrestert etter få timer.

Nå risikerer Van den Eynden 30 års fengselsstraff i det som betegnes som den verste saken i sitt slag i Belgia noen gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media