Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rasende Camilla

Camilla Parker Bowles er såret og lei seg for fiaskostempelet som nå rammer bryllupet hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Britiske aviser har døpt henne «rådhusbruden», etter at den borgerlige vielsen er flyttet fra statelige Windsor slott til Windsor rådhus, som alle kan leie til vielser for 3000 kroner.

Der er det bare plass til hundre gjester. De 600 andre inviterte får ikke sett vielsen, som heller ikke skal sendes i TV.

Avisa Daily Express siterer anonyme «venner» av Camilla som forteller at den kongelige bruden er rasende for tabben som gjorde at de opprinnelige planene måtte gjøres om.

Flere aviser skriver at dronning Elizabeth også er opprørt over at bryllupsplanene er blitt kastet om og nå blir latterliggjort i britiske medier.

Prins Charles er tronarving. Nå gifter han seg om igjen i en sal som er til alminnelig utleie.

De siste rester av mystikk rundt monarkiet vil bli revet bort av bildene av den framtidige kongen og hans gemalinne skridende verdig opp den smale trappa i Windsor Guildhall, som nylig ble utstyrt med en trappeheis for uføre.

SÅRET: Camilla Parker Bowles har i britisk presse fått navnet «rådhusbruden».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media