Rasende datanerder kobles ut

Datanerder fra hele Europa er i harnisk over Billettservice. Årsaken er at billetter til årets dataparty The Gathering ble utsolgt på under ett døgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettservice, som har fått ansvar med å selge og distribuere billettene for arrangørene, ringes ned av dataentusiaster som ønsker å delta på datafesten i Vikingskipet på Hamar. Festen begynner 11. april, og er ikke ferdig før fire dager senere. Under datasamlingen sitter unge jenter, men flest gutter og programmerer, surfer, spiller og diskuterer data med hverandre. Mange av deltagerne holder seg våkne mesteparten av tiden, og sitter pal foran PC-skjermen og stirrer framfor seg.

Mandag ble 2500 av tilsammen 5000 billetter lagt ut for salg. De ble revet vekk med en gang, melder Digitoday. Som en følge av den økte telefonpågangen mot billettselgeren, og for å unngå at saksbehandlerne får så ørene flagrer av datanerdene, så har selskapet lagt ut følgende melding på sin telefonsvarer.

«Velkommen til Billettservice. The Gathering i Vikingskipet er foreløpig utsolgt. Informasjon om eventuelt flere billetter til salgs fåes på internett hos

The Gathering

1500 billetter, som er reservert utenlandske dataentusiaster, skal nå legges ut for salg. I tillegg vil de siste billettene selges til norske datanerder like før festen begynner i Vikingskipet.

LITE SØVN:</B> Fire våkenetter kan bli litt for mye for enhver. Da er det greit å ha et hardt tastatur å hvile hodet på.<P>