Rasende etter telefonsamtale

SKIEN (Dagbladet): Politiet mener at en telefon fra Israel kan ha ført til drapet på tobarnsmoren Gry Hosein (28) i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I telefonsamtalen skal ektemannen Gamal Hosein (35) ha blitt fortalt at kona hans hadde et nært forhold til en venn i byen Shfaram i Israel.

Disse opplysningene har kommet fram i politiavhør av Grys venninner. Hun betrodde seg om problemene i ekteskapet. Politiet og forhørsretten mener at ekteskapsproblemene fikk Gamal Hosein til å ta livet av kona si lørdag 13. januar mens ekteparet var på jobb i kiosk- og videobutikken på Falkum i Skien.

Til tross for en storstilt leteaksjon er kvinnen ennå ikke funnet. I går ble det igjen søkt i skogsområdene nord for Skien.

Nå planlegger politiet et systematisk søk ved kysten, spesielt på favorittfiskeplassene til den siktede ektemannen.

Nekter

Politiet mener at Gamal Hosein har forklart seg uriktig. Han har blitt konfrontert med opplysningene om at Gry skulle hatt et forhold til en annen mann i Israel, men har benektet at han kjente til dette. Etter det Dagbladet forstår er det et av punktene der etterforskerne er sikre på at han lyver. Gry skal selv ha fortalt at ektemannen ble rasende da han fikk høre om forholdet.

I fire år bodde Gry og Gamal Hosein i hans hjemby Shfaram i Israel før de flyttet tilbake til Skien i fjor høst. Men i lange perioder i de årene var Gamal hjemme i Skien der han drev gatekjøkken. Gry og barna på fem og ti år skal ikke ha hatt lyst til å flytte tilbake til Norge.

Ville skilles

Gry ville ut av det fem år lange ekteskapet med Gamal. Det skal ifølge hennes nære bekjente ha ført til konflikter. Hva Grys venninner forteller, avviker fra det ektemannen forklarer. Han innrømmer ikke problemer i ekteskapet.

SIKTET: Gamal Hosein.
SAVNET: Gry Hosein.