Presidentvalg i USA

Rasende Hillary-fans føler seg stengt ute fra valgfesten

Dårlig stemning utenfor Hillarys valgvake.

SINTE: Hillary Clintons tilhengere, Liz Maratta og Kevin Johnston, føler seg dårlig behandlet utenfor valgvaken til Demokratenes presidentkandidat. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
SINTE: Hillary Clintons tilhengere, Liz Maratta og Kevin Johnston, føler seg dårlig behandlet utenfor valgvaken til Demokratenes presidentkandidat. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton, holder sin valgvake i Javits Convention Center i New York, og tusenvis av tilhengere har strømmet til det de håper skal bli ei historisk valgnatt.

Men mange har ikke fått plass i det svære konferansesenteret, men er blitt plassert på gata utenfor.

Der var stemningen mildt sagt lunken.

- Ødelagt entusiasme

- Vi møtte opp klokka 8 i morges, sto helt foran i køen og hadde fått beskjed om at vi ville få komme inn. Men så blir plassert på en parkeringsplass. Jeg er rasende. Dette har ødelagt entusiasmen, sier Kevin Johnston (61) til Dagbladet.

Han får støtte fra Liz Maratta (54). Hun har tatt på seg Hillary-øredobber for å være med på festen, men nå gidder de ikke mer.

- En av vennene våre har til og med kommet hit helt fra Georgia for å være med på denne historiske kvelden. Men vi kommer til å dra nå, sier hun til Dagbladet ved 7.30-tida lokal tid.

Også andre gir uttrykk for en stor misnøye på det som Clinton har planlagt som en storstilt seiersfest.

- Hillary sier at vi er «stronger together», men her slipper bare fiffen inn. Vi er tydeligvis «stronger apart», sier Johnston.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.