Rasende italiensk sønn etterlyser moras overfallsmenn

Publiserte videoen som viser at hun blir overfalt, slått, sparket og ranet på høylys dag. Nå vil han lære ranerne hvordan man slår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En rasende italiensk sønn har lagt ut en overvåkningsvideo på YouTube av et brutalt ran på sin egen mor.

I beskrivelsen på videoen skriver sønnen følgende og tilbyr 2000 euro i dusør for opplysninger som kan lede ham til ranerne:

- Jeg vil gjerne vite hvem disse to idiotene er, så jeg kan lære dem hvordan man slår.

Det dramatiske overfallet skjedde tirsdag denne uka. Det eldre kvinnelige offeret gikk nedover en stille gate, da en svart bil stoppet ved siden av henne.

På videoen ser man den ene mannen hoppe ut og prøve å ta fra kvinnen veska. Men når den eldre italienske kvinnen ikke gir seg uten kamp, begynner den unge mannen å slå henne.

Den feige raneren er imidlertid ikke i stand til å få tak i veska alene og da blir kameraten som har ventet i bilen med på overfallet. Når kameraten kommer løpende inn og sparke den eldre kvinnen samtidig som hun blir slått i ansiktet, slipper hun veska.

Ranerne løper raskt inn i bilen og kjører vekk, mens kvinnen rasende slår og sparker mot bilen.

Flere av kommentarene på YouTube uttrykker håp om at den rasende sønnen finner overfallsmennene han etterlyser før politiet arresterer dem.

- Glem de 2000 euroene. Fortell meg når du finner dem, så skal jeg bli med og hjelpe deg.

Napoli-politiet advarer mot at selvjustis utøves og sier at de etterforsker saken. Sønnen ønsker imidlertid å komme politiet i forkjøpet.

- Dessverre skjer slikt hele tiden i Napoli, men vi bør ikke la disse folka vinne. Vi bør stå opp mot dem og handle, skriver sønnen.