Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rasende T5PC-aksjonærer vil saksøke bakmenn

Telefonen står ikke stille hos advokaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lettlurte aksjonærer i pyramideselskapet T5PC sprenger sentralbordet til Advokatfirmaet Sylte i Kristiansand. Så mange som 70 000 nordmenn frykter de har tapt millioner av kroner.

Bare i løpet av morgentimene i dag fikk Kristiansand-advokatene 20 nye klienter som har investert sparepenger i pyramideselskapet som tidligere denne uka ble begjært konkurs.

Advokatfirmaet har allerede gått til søksmål mot T5PC på vegne av 92 klienter.

- Vi har den siste uka fått 10-15 henvendelser hver dag, og i dag går det i ett. Vi har nå 165 T5PC-aksjonærer på vår liste, sa advokatfullmektig Morten Thomsen til NTB.

I løpet av morgentimene fredag fikk Thomsen høre historier om folk som har satset alt fra 10 000 til 360 000 kroner i selskapet som av Thomsens sjef, advokat Olav Sylte, blir karakterisert som ei luftboble.

I snitt har advokatfirmaets klienter satset 50 000 kroner hver. 45 000 av T5PCs medlemmer er aksjonærer, så Thomsen nøler ikke med å kalle dette en finansskandale på Finance Credit-nivå.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media