Rasende Trump: - Farlige og onde!

Donald Trump raser mot topp-demokrat, varsler og hele det demokratiske partiet.

RASENDE: Donald Trump fyrte natt til mandag av en voldsom Twitter-tirade mot det demokratiske partiet og varsleren i Ukraina-sake. Foto: REUTERS / Kevin Lamarque / NTB scanpix
RASENDE: Donald Trump fyrte natt til mandag av en voldsom Twitter-tirade mot det demokratiske partiet og varsleren i Ukraina-sake. Foto: REUTERS / Kevin Lamarque / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Donald Trump står for tiden i den tøffeste stormen i løpet av sin tid som amerikansk president.

Riksrettsprosess

Bråket, som nå har ledet fram til starten på en riksrettsprosess mot Trump, startet med et utdrag av president Donald Trumps samtale med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, og eskalerte med et varsel fra en etterretningskilde. Personen slo alarm etter å ha blitt kjent med innholdet i samtalen mellom Trump og Ukrainas president.

Varselet gjelder blant annet at Trump skal ha forsøkt å presse Zelenskyj til å etterforske Hunter Biden, sønnen til Trumps politiske rival Joe Biden, som satt i styret til et korrupsjonsanklaget ukrainsk gasselskap.

Riksrettsprosessen som nå er igangsatt har fått Trump til å fyre av gårde krasse angrep mot sine politiske motstandere, spesielt mot demokraten Adam Schiff, som leder etterretningskomiteen i Representantenes hus.

Årsaken til det er at Schiff, etter at komiteen offentliggjorde en sladdet versjon av varslerrapporten mot Trump, parafraserte den mye omtalte telefonsamtalen mellom Trump og Zelenskyj.

Vil treffe varsler

Det har gjort Trump så rasende at han kommer med det ene angrepet etter det andre på Schiff. Natt til mandag kom det ei ny kraftsalve fra presidenten på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer