Donald Trump:

Raser etter Ivanka-refs

USAs tidligere president Donald Trump langer ut mot John McCains datter.

FRONTALANGREP: USAs tidligere president Donald Trump langer ut mot datteren til John McCain, en av hans aller argeste kritikere. Foto: Reuters/NTB
FRONTALANGREP: USAs tidligere president Donald Trump langer ut mot datteren til John McCain, en av hans aller argeste kritikere. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 døde tidligere presidentkandidat og Arizona-senator John McCain (81) som følge av aggressiv hjernesvulst.

Til tross for at han var republikaner, var han en av Donald Trumps aller argeste kritikere. Også senatorens egen datter, Meghan McCain, har et iskaldt forhold til den tidligere presidenten.

Det var nemlig mange som ble svært overrasket over at Trumps datter Ivanka dukket opp i minneseremonien for ham i Washington i 2018, sammen med ektemannen Jared Kushner.

Var ikke velkommen

Deltakelsen falt ikke i god jord hos Meghan McCain. I et intervju på talkshowet «The Late Show With Stephen Colbert» i 2019, fortalte hun at hun helst hadde sett at de ikke hadde vært til stede.

- Jeg skulle ønske at de av respekt hadde valgt å ikke komme, om ikke for noe annet så av respekt for meg. En begravelse er åpenbart en hellig stund, og jeg trodde at familien min hadde gjort det klart, eller i det minste at jeg hadde, at Trump-familien ikke er velkommen i mitt nærvær, og at min far hadde vært veldig klar på avstanden mellom McCain-familien og Trump-familien, så jeg ble overrasket da de var der, sa McCain, ifølge Washington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer