USA

Raser etter nissebilde

Sheriffkontorets stunt ble ikke godt tatt imot.

BESØK: Sheriffens kontor i El Paso, Texas, hadde besøk av «julenissen». Forsøket på å fremme sine ansatte på kontoret, ble ikke tatt godt i mot. Foto: El Paso County Sheriffs Office
BESØK: Sheriffens kontor i El Paso, Texas, hadde besøk av «julenissen». Forsøket på å fremme sine ansatte på kontoret, ble ikke tatt godt i mot. Foto: El Paso County Sheriffs Office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Gjett hvem som kom innom for å motta sin tillatelse for å bære skjult våpen?, skrev sheriffens kontor i El Paso i USA på Twitter forrige uke.

Vedlagt var et bilde av ingen ringere enn «julenissen» selv, sittende på sheriffens kontor (EPSO).

Videre informerte sheriffkontoret om at de har utdelt 49 750 tillatelser til å bære skjult håndvåpen, og at ytterligere 2560 søknader ventet på godkjennelse.

Det lille stuntet ble ikke godt tatt imot. Bare dager i forveien hadde fire personer blitt drept i en skoleskyting i Michigan.

- Forferdet

Kommentarfeltet renner over av rasende tilbakemeldinger. Det er mange som reagerer, nettopp på grunn av skoleskytingen i Michigan. En bruker fortalte at han satt og ventet på en minnestund for de fire som ble drept i Michigan.

- Men for all del, fortell barna at julenissen har bæretillatelse, skriver twitterbrukeren.

Mange setter spørsmål ved hva som er politiets budskap til barn, mens flere beskriver politiets twitterstunt som usmakelig og ufølsomt.

- Jeg er sikker på at det ikke var ment å være noe annet enn gøy, men med nok en skoleskyting denne uka, og haugevis med barn som er bekymret for det, vil dette bare øke frykten, skriver en person, som oppfordrer politiet til å beklage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.