- Raser inn med trusler

Truslene mot ham og samboeren Bahareh Letnes har blitt verre etter at protestene brøt ut i Iran, hevder Sandberg til Dagbladet. Nå vurderer de på nytt hemmelig adresse.

- TRUES: Tidligere FrP-politiker Per Sandberg og samboeren Bahareh Letnes opplever igjen omfattende trusler, hevder Sandberg. Her fra puben deres Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB
- TRUES: Tidligere FrP-politiker Per Sandberg og samboeren Bahareh Letnes opplever igjen omfattende trusler, hevder Sandberg. Her fra puben deres Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det raser inn med trusler, hvor det oppfordres til å oppsøke vårt hjem i Halden og begå terrorhandlinger mot oss, sier en rasende Per Sandberg til Dagbladet.

Den siste tida har den tidligere Frp-nestlederen og samboeren Bahareh Letnes opplevd det Sandberg omtaler som «massive trusler» mot seg selv og bedriften i Halden.

Disse har blitt langt verre etter at protestene i Iran brøt ut som følge av at 22 år gamle Mahsa Amini døde i moralpolitiets varetekt i Teheran i september, hevder han.

Sandberg mener det dreier seg om organiserte trusler, og kommer nå med en direkte oppfordring til de som står bak:

- Kom på Eidsvoll plass klokka 20 i kveld, så skal jeg møte dere ansikt til ansikt.

- Framstår organisert

- At vi opplever hets, trusler, trakassering og drapstrusler er ikke noe nytt. Det har vi også vært i domstolen for. Hver gang er det med bakgrunn i at Bahareh blir anklaget for å være spion for regimet i Iran. Jeg trodde det nå var slutt, men det blir faen bare verre, sier Sandberg.

Ifølge Sandberg er heller ikke truslene bare rettet mot de to personlig. Også baren og hotellet de drifter opplever kampanjer i form av negative omtaler. Det samme har skjedd med Letnes frisør, samt familie og venner i både Norge og Iran, hevder han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.