Bryllupsfoto og etikette:

Raser mot bryllupsgjest: Ødela det viktigste øyeblikket å forevige

- Hva var det egentlig du tenkte da du tok dette bildet? Spør bryllupsfotografen.

DOBBELT OPP: Bryllupsfotograf Hannah Stanley er lei av gjester som ødelegger bildene brudeparet har betalt for. Ordtaket «jo flere kokker, desto mere søl» er svært treffende her. Foto: Hannah Way Photography
DOBBELT OPP: Bryllupsfotograf Hannah Stanley er lei av gjester som ødelegger bildene brudeparet har betalt for. Ordtaket «jo flere kokker, desto mere søl» er svært treffende her. Foto: Hannah Way Photography Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå er vi inne i bryllupets høysesong, til glede for mange brudepar - og gjestene deres. Men hva skjer når bruden går opp kirkegolvet til brudgommen og alle ansiktene til de menneskene de er mest glad i, er gjemt bak en skjerm?

Et bryllup har, tross alt, så å si alltid en fotograf som sørger for at nåtida blir fanget for framtidas blikk. Men noen gjester kan bli så ivrige etter å dokumentere denne gledens dag at de rett og slett saboterer for den som er betalt for å gjøre jobben - bryllupsfotografen.

Nå har den amerikanske bryllupsfotografen Hannah Stanley sett seg lei på gjester som prioriterer å se vielsen gjennom en skjerm framfor egne øyne.

Torsdag forrige uke la hun ut et bilde som viser en brud gå opp kirkegulvet, hånd i hånd med sin far. Dette viktige øyeblikket som skulle fanges, ble sabotert da en utstrakt arm med to hender godt lukket rundt en iPhone tar hedersplassen på fotografiet.

- Folk er så gira når de er i bryllup, at det kan være de ikke er klar over det selv, at når de tar opp telefonen så forstyrrer det folk, skriver hun til Dagbladet.

Posten har vekket mange reaksjoner som støtter fotografen i hennes frustrasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer