Gabby Petito (22) drept:

Raser mot Laundries advokat: - Søppel

Tirsdag kom advokaten til Laundrie-familien ut med en uttalelse etter det ble kjent hvordan Gabby Petito (22) døde. Moren til Petito reagerer sterkt på uttalelsen.

DRAMATISK: Politiet i USA leter nå etter kjæresten til Gabby Petitio som er funnet død etter en bilferie. Video: Youtube / Kameraone. Reporter: Julie Tran. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ble det klart hvordan amerikanske Gabby Petito (22) døde.

På en pressekonferanse fortalte rettsmedisiner Brent Blue i Teton County i staten Wyoming om de første resultatene av obduksjonsrapporten.

Der kommer det fram at hun ble kvalt og at det var et drap.

Blue estimerer at 22-åringen ble drept tre til fire uker før hun ble funnet død den 19. september i nasjonalparken Bridger-Teton.

Like etter at resultatene fra obduksjonsrapporten ble kjent for offentligheten gikk familien til Petitos forlovede, 23 år gamle Brian Laundrie, ut med en uttalelse gjennom deres advokat Steven Bertolino.

- Gabby Petitos død i en så ung alder er en tragedie. Mens Brian Laundrie for tida er siktet for uautorisert bruk av et bankkort som tilhører Gabby, regnes Brian bare som en person av interesse i forhold til Gabby Petitos bortgang. På dette tidspunktet er Brian fortsatt savnet, og når han blir funnet, vil vi ta opp den pågående svindelanklagen mot ham, sa Bertolino i en uttalelse til Fox News tirsdag.

- Søppel

Moren til Gabby Petito, Nichole Schmidt, reagerer sterkt på uttalelsen til Bertolino.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer