Lothepus

Raser mot MDG:
- I helvete

Leif Einar «Lothepus» Lothe er bekymret for at MDG skal vinne innflytelse over norsk politikk i stortingsvalget. - Det vil være økonomisk selvmord, mener realitykjendisen.

SPARKER FRA SEG: TV-kjendis, skytebas og sanger Leif Einar Lothe har en klar favoritt i stortingsvalget denne høsten. Dagbladet traff ham på hjemlige trakter i Lofthus i Hardanger torsdag kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SPARKER FRA SEG: TV-kjendis, skytebas og sanger Leif Einar Lothe har en klar favoritt i stortingsvalget denne høsten. Dagbladet traff ham på hjemlige trakter i Lofthus i Hardanger torsdag kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LOFTHUS (Dagbladet): Torsdag kveld var Lothepus på plass da statsminister Erna Solbergs valgkampturné svingte innom hans eget Ullensvang i Hardanger. TV-kjendisen og skytebasen dukket opp på restaurant Lofthus Ekspedisjon, der statsministeren skulle spise middag.

Frykter MDG

Rundt bordene over pizza og sider satt Solbergs rådgivere, journalister og lokale politikere, i tillegg til statsministeren selv. Ifølge apparatet hennes kjente de ikke til hans politiske ståsted før invitasjonen gikk ut.

- Hvis MDG kommer til makten tror jeg vi tar et økonomisk selvmord over hele landet. Folk har ikke peiling på hva de driver med, sier Lothe.

Han forklarer forakten for MDG på denne måten:

- De der MDG. Ikke har de kontroll på politikk, ikke har de kontroll på penger. Ikke minst: Hvordan har de tenkt å skaffe penger til dette landet? De vil legge ned oljenæringen, fiskerinæringen. Det er stau gale, smeller det fra Lothe på klingende hardingmål.

- Kjempejobb

Selv sier Lothe, som er kjent fra TV-serier som Farmen kjendis, Fjorden Cowboys og Camp Kulinaris, at han ikke er spesielt interessert i politikk. Han er likevel klar på hva han synes om Erna Solberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer